Particulieren

Verzeker je gezin, huis en bezittingen

Goed verzekerd zijn, dat vinden we belangrijk. Maar hoeveel tijd en zin heb jij om verzekeringen en polisvoorwaarden met elkaar te vergelijken? Hoe kom je erachter welke verzekeringen je écht nodig hebt? En wie garandeert je dat je het niet overdrijft?

Risico’s vermijden of verzekeren

EEF Verzekert is gespecialiseerd in verzekeren. Van aansprakelijkheid tot arbeidsongeschiktheid en van woonhuis tot reisverzekering, wij helpen je graag de risico’s in kaart te brengen en waar nodig te verzekeren. Dat wil zeggen: niet te veel en niet te weinig. Gewoon precies op maat.
Bij schade is het een kwestie van contact met ons opnemen. Wij zorgen dat alles volgens afspraak en naar wens wordt afgehandeld.

Preventie of premie?

Naast verzekeringen adviseren we je ook over andere manieren om risico’s te vermijden. Soms is het beter je geld uit te geven aan preventie dan aan premie. Samen kijken we naar jouw situatie en zorgen we voor een maatwerkoplossing die past bij jouw wensen en mogelijkheden.

Samenwerken

Bij EEF Verzekert kun je terecht voor een eerlijk en onafhankelijk advies. De verzekeraars met wie we samenwerken zijn door ons geselecteerd op hun goede voorwaarden, gunstige premies en goede schadeafhandeling. Een transparante werkwijze op basis van vertrouwen, precies zoals wij dat graag zien voor onze klanten.

Een duurzame samenwerking met EEF Verzekert geeft je de zekerheid dat alles goed geregeld is. Voor nu én voor later. Zo kun jij je aandacht richten op wat echt belangrijk is in je leven.

Zeker weten dat jouw verzekeringen aansluiten bij je huidige én toekomstige situatie? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!