Bedrijven

Verzeker je bedrijf als ondernemer

Ondernemen betekent kansen zien en daarmee risico’s nemen. Tot op zekere hoogte dan. Want wat er ook gebeurt, de continuïteit van je onderneming mag natuurlijk niet in gevaar komen.

EEF Verzekert is gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van risicobeheer en verzekeren helpen wij je om de risico’s voor jouw bedrijf in kaart te brengen. Samen gaan we na welke risico’s er zijn, welke je kunt dragen en welke je kunt vermijden. Wat overblijft, is te verzekeren. Niet meer en niet minder.

Verbinding

We beginnen met een kennismaking om te zien of het klikt. Daarbij verdiepen wij ons in jouw bedrijf, branche en omstandigheden. Je kunt rekenen op een persoonlijk advies, afgestemd op jouw situatie.

Ook als alles geregeld is, blijven we graag in gesprek. Veranderingen in en buiten je bedrijf hebben invloed op de risico’s die je loopt. Door regelmatig af te stemmen, zorgen we er samen voor dat je verzekeringen blijven aansluiten op jouw situatie.

Risicobeheer

Verzekeren is meestal niet de enige oplossing. Vaak zijn er andere manieren om risico’s tot een acceptabel niveau terug te brengen. Denk aan preventie op het gebied van brandveiligheid, arbeidsongeschiktheid of cybercrime en data. EEF Verzekert denkt graag met je mee over oplossingen voor meer zekerheid, los van verzekeringen.

Bij schade

Mocht er iets gebeuren, dan kun je terugvallen op je verzekering. Geen verrassingen want je weet wat je verzekerd hebt. Geen gedoe want EEF Verzekert neemt je het hele schadetraject uit handen. Wij zorgen ervoor dat de schade naar volle tevredenheid wordt afgehandeld, zodat jij verder kunt met je eigen werk.

Zekerheid is een woord dat eigenlijk niet bestaat voor ondernemers. Toch is dat wat wij bieden: zekerheid dat de risico’s die je loopt beheersbaar zijn.

Zeker weten dat je niet méér risico loopt dan je zelf kunt dragen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!